Bøjlestang af vandrør

Er du på udkig efter din nye garderobeløsning? Har du ikke plads til en hel knagerække, men vil du gerne have lidt mere, en blot et par knager? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig nu få bøjlestænger til din væg, som er lavet i rustikke vandrør. En væghængt bøjlestang af vandrør, hvor vandrørene er galvaniseret, er det perfekte element i det moderne hjem. En simpelt, enkelt og rå model, som passer både ind i entréen og soveværelset, og som sætter prikken over i’et i alle garderobesammenhænge. 

Bøjlestænger i entréen, i soveværelset og på badeværelset 

Meget opbevaringsplads i dit hjem gør det let at holde hele huset ryddeligt. Når alting har sin plads, sparer du tid på at lede efter forsvundne halstørklæder, yndlingstrøjer og huer. Udover, at bøjlestænger er et must i entréen, så kan du også hjælpe både dine børn og teenagere med at skabe orden på deres værelser ved at hænge bøjlestænger op til dem, så de kan hænge tasker, smykker, klæd-ud-tøj og alle deres andre yndlingsting derpå. I soveværelset kan du ligeledes få plads til blandt andet morgenkåber, hatte og tørklæder, og i badeværelset har du brug for plads til at hænge håndklæderne. En bøjlestang kan altså være til gavn mange forskellige steder i hjemmet, og som et ekstra plus, så fylder den ikke så meget. Sammenlignet med blandt andet en stumtjener, så optager en bøjlestang tæt på ingen plads, og der er altså ingen grund til at bekymre sig om, om du kan få plads til alle dine store vinterjakker i den lille entré. 

Vælger du desuden at købe en bøjlestang i vandrør, skaber du altså også en helt unik stil i dit hjem. Den karakteristiske industrielle stil med rå og rustikke vandrør, er nemlig blevet utroligt populær gennem de sidste par år.

Så vær med på moden, og køb en bøjlestang i sort eller sølv, og oplev hurtigt, hvordan du med få elementer i vandrør kan skabe en topmoderne og stadig fuldstændig personlig indretning i et lækkert, skandinavisk udtryk, som bare bliver ved med at holde. Køb bøjlestænger her.