Benyt en foam roller til lindring af ømme muskler

Hvis man har en aktiv hverdag med træning, kan man hurtigt opleve, at ens muskler bliver ømme. Det er ikke et dårligt tegn, men det kan være generende, hvis også man har et arbejde, hvor man bevæger sig meget. En foam roller kan hjælpe dig med udstrækning og afspænding af kroppen, men den kan også hjælpe med muskeltræning. Den benyttes altså især, hvis man har brug for at få løsnet op i muskler – enten før eller efter træning. Derfor kan den også benyttes på mange måder, og man bestemmer selv sværhedsgraden på øvelserne.

Find den roller som passer til dig

Der findes et stort udvalg af forskellige foam rollers, og det kan derfor være svært at finde den, som passer bedst til dig. Har du ikke før brugt en foam roller, er det bedst at starte ud med en almindelig. Føler du efter noget tid, at du har brug for en, som kan massere dybere, kan du vælge en af dem med groft mønster. Trigger foam rollers masserer dybere og giver derved også en dybere massage. De kan dog først blive nødvendige, hvis du begynder at dyrke hårdere træning, eller når dine muskler bliver van til den normale foam roller.

 

Foam rollers fås også i forskellige hårdheder. Start ud med en af de blødeste og skift derefter når du bliver øvet, eller hvis du får behov for det.

Foam rollers til attraktive priser

Træningsudstyr kan være dyrt, men kigger du de rigtige steder, kan du være heldigt at finde kvalitetsudstyr til attraktive og lave priser. Er du nysgerrig på, om en foam roller kan hjælpe dig med din træning og lindre muskler efter hårde aktiviteter og træningspas – så find din nye foam roller og kom i gang med afspændingen så du kan sikre dig gode træningspas langt ud i fremtiden.