3 søde gaver til barnedåben

En barnedåb er en helt særlig begivenhed, og det er en ære at blive inviteret med som gæst og få lov til at overvære et barn blive døbt. Dog kan det være svært at finde ud af, hvad man skal købe til barnet i dåbsgave. Der er en masse muligheder, og man vil gerne give det rigtige og samtidig give noget specielt, som barnet altid kan have. Vil du gerne finde den helt rigtige gave, kan du læse med her og få 3 søde gaveidéer til barnedåben.

 

Bestik eller sut med navn på

Det er populært at give barnet en ting, hvorpå barnets navn er indgraveret i materialet. Det kan være en lille sut eller en gaffel lavet af enten sølv eller guld, hvor man har valgt at skrive navnet med en bestemt type skrift. Denne gave vil barnet kunne beholde i lang tid og mindes den dag, hvor han/hun blev døbt. Denne gave er helt speciel grundet det personlige lille træk, som man laver, når navnet kommer på. Gaven er ikke nødvendigvis så brugbar, men det er heller ikke meningen med den. Gaven skal blot skabe et minde om en god dag og din tilstedeværelse under dåben.

 

En halskæde

Du kan også vælge at give barnet en halskæde, hvorpå navnet er indgraveret i materialet. Her er det også op til dig, om den skal være lavet af guld, sølv eller et helt tredje materiale. Du kan også vælge at lave vedhænget i en bestemt form. Her er det populært f.eks. at lave vedhænget formet som et hjerte eller et kors, eller man kan vælge at lave halskæden oplukkelig og gøre plads til et billede, som enten du eller barnet selv vælger. Denne gave kan barnet gå med hver dag, hvis barnet ønsker dette. Gaven kan ligeledes bruges i voksenlivet, og det bliver en halskæde, der kommer til at skabe en masse gode minder.

 

Et armbånd

Denne gave hænger lidt sammen med overstående i det, at denne gave også består af et smykke. Vælger du at investere i et armbånd, kan du selv vælge, hvordan du ønsker armbåndet både i forhold til valget af materialet og eventuelle vedhæng. Kors og hjerter er igen en genganger i sådan en type gave.

 

Stort udvalg af gaver til barnedåben

Vil du gerne finde mere inspiration til din gave, kan du ved at følge linket komme ind på en hjemmeside, hvor der findes et kæmpe udvalg af gaver til barnedåben.